VIPklubben

I VIPklubben trækkes der lod hver dag, året rundt, om flotte IT-præmier fra vores sponsorer blandt abonnenter på Audio Medias trykte magasiner. Er du abonnent, kan du deltage i konkurrencen allerede i dag.

Præmien kan blandt andet være tv-tuner, headset, bluetooth, computerspil, tastatur, mus, router, USB, computertaske, højttalere.

Er du ikke abonnent, kan du blive det ved at købe et abonnement på et af vore magasiner her:
Alt om DATADatatid TechLife.

VIPklub sponsorer
 

Er du blandt vore VIPklub-vindere?

Indtast dine abonnementsoplysninger nedenfor for at tjekke, om du har vundet i løbet af de sidste 30 dage.

Abonnementsnummer:
Postnummer:

Konkurrenceregler

VIPkonkurrencen er kun for abonnenter på den trykte udgave af magasinerne Alt om DATA og Datatid TechLife. For at deltage i konkurrencen skal abonnenten logge på VIPklub-siten.

Hver dag udtrækkes et nyt abonnementsnummer i konkurrencen. For at modtage præmien skal abonnenten logge ind på VIPklub-siten og selv holde øje med, om ens abonnementsnummer er udtrukket. Abonnenten er selv ansvarlig for at meddele Audio Media A/S, at der er vundet en præmie. Dette gøres via VIPklub-siten og den Vinderknap, som vil blive vist. Gør brugeren ikke det inden 30 dage fra præmien er udtrukket, tilfalder præmien præmiepuljen igen.

Audio Media A/S forbeholder sig ret til at suspendere en deltager i konkurrencerne ved overtrædelse af reglerne.

Eventuelle lokale skatte- eller afgiftsmæssige konsekvenser ved modtagelse af en præmie vundet på Audio Media A/S er alene et forhold mellem den enkelte person og de nationale skatte- og afgiftsmæssige myndigheder. Præmien sendes portofrit og kan kun fremsendes til en adresse i Danmark.

Ansatte ved Audio Media A/S, deres familie samt skribenter tilknyttet forlagets magasiner på freelancebasis kan ikke deltage i konkurrencen.

Bemærk : For at kunne benytte VIPklub-siten kræves det, at cookies skal være slået til i din browser.